Політика Безпеки

Увага! Перед переглядом інтернет-магазину  Velo Shop  уважно перегляньте умови політики безпеки. Якщо ви не згідні з цими умовами не використовуйте цей Сайт.

Згідно з Законом України «Про захист персональних даних» від 01 червня 2010 року №2297-VI дана політика конфіденційності, збереження та оброби персональних даних користувача.

Надання інформації клієнтом

Перед тим як реєструватись на Сайті користувач, що вводить свої персональні дані, повинен детально ознайомитись із політикою безпеки Сайту.  Для реєстрації потрібно ввести своє ім’я, прізвище,  номер контактного телефону, електронну пошту та адресу для отримання замовлення. Для оформлення замовлення потрібно ввести своє ім’я, прізвище,  номер контактного телефону, електронну пошту та адресу для отримання замовлення.

При наданні своїх персональних даних клієнт дає згоду на їх оброблення Сайтом, на невизначений термін, аби консультант міг виконати замовлення згідно з вибором клієнта, а також для просування товарів.

Користувач повинен розуміти, що при халатному ставленні до своїх персональних даних, ними можуть заволодіти треті особи, інтернет-магазин  Velo Shop не  несе відповідальності таким чином.

Частково можуть зберігатися особисті дані клієнта, а саме: ім’я, прізвище, адреса, контактний номер телефону, адреса електронної пошти чи пароль для підтвердження входу на Сайт.

Ціль збереження Сайтом персональних даних.  

 Velo Shop  може використовувати ваше ім’я, прізвище, адреса, контактний номер телефону, адреса електронної пошти чи пароль для підтвердження входу на Сайт для подальшого входу користувача на Сайту, або для інтернет/мобільних розсилок з оповіщенням про акції, новинки та оновлення інтернет-магазину.

Читаючи політику безпеки інтернет-магазину  Velo Shop  ви без будь яких додаткових підтверджень, погоджуєтесь  з умовами політики безпеки сайту.

Веб розробка InBiz